Vad händer hos oss?

Kanske har du kommit in på vår sajt men och då lagt märke till att vi hittills inte listat några nya spelbolag här på sajten? Anledningen till detta stavas tidbrist. Vi är i en process där vi just nu kartlägger samtliga nya spelbolag och vi har inte för avsikt att börja lista bolag förrän vi har en fullständig lista över de bästa spelbolagen.

Tanken är att vi ska ha en gedigen sammanställning över de främsta bettingsidorna där du som kanske redan har konto hos de flesta bolagen ska kunna hitta nya bonusar att utnyttja. Mest troligt finns det en hel del seriösa spelsidor som du kanske aldrig ens hört talas om, och vi vill hjälpa dig i denna djungel.

När den svenska spelmarknaden väl regleras, vilket beräknas ske någon gång under 2019, kommer troligtvis antalet spelsidor och utbud av bonusar minska för svenska spelare. Detta av den enkla anledning att flera spelbolag inte kommer välja att lägga ned de resurser som krävs för att få en licens på den svenska marknaden. Det kan därför vara värt att passa på att spela hos några av de utländska aktörer som finns innan det är försent.

Må väl!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *