Tips när du ska välja nytt spelbolag

By

När du söker dig efter ett nytt spelbolag att spela hos, så finns det vissa grundläggande parametrar att ha i beaktning. Välj inte första bästa, utan se över vilken aktör som passar just dig bäst. Många faktorer kan spela in, nedan förklarar vi det mest grundläggande att tänka på.

Tips vid val av spelbolag och odds bonus

Oftast så väljer man ett nytt spelbolag i kombination med att man är ute efter en ny odds bonus. Det är därför ofta odds bonusen som styr vilket spelbolag man väljer att gå till. Vissa odds bonusar kan vara väl utformade, medan spelbolaget inte håller likvärdig nivå som övriga aktörer. Idag finns det många jämförelsesajter för just odds bonusar och spelbolag, vilket gör arbetet mycket förenklat för dig. Allt som oftast kan man lita på att samtliga spelbolag som redovisas på dessa sajter är seriösa och bra, men däremot är det inte säkert att alla är lämpliga för just dig.

I stort sett alla nya spelbolag erbjuder någon form av odds bonus. Det är självklart en otroligt viktig del i valet av nytt spelbolag, om du är intresserad av att erhålla en bonus. Det finns flera varianter, där det vanligaste är en insättningsbonus, men också riskfritt spel eller gratisspel. En annan bonusform kan även vara en odds boost, som är väldigt bra för enstaka spel, men inte på längre sikt.

Om du är ute efter en insättningsbonus skall du tänka på följande:

  • Omsättningskrav (så lågt som möjligt)
  • Odds (så lågt lägsta-odds som möjligt)
  • Tidssättning för omsättningskraven (så lång tid som möjligt)
  • Hög procentuell ökning
  • Högt maxbelopp för odds bonusen

Passar bonusen in väl för ovan nämnda kriterier, så är den sannolikt ganska bra. Vi rekommenderar dock att man läser recensioner, regler och villkor, för att inte missa någon information som kan vara väsentlig. Klicka dig gärna in på spelbolagets hemsida för att själv skapa dig en uppfattning kring användarvänligheten, anpassningen för mobila enheter och annat som du bedömer vara viktigt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News