Stora oddsmöjligheter – Allsvenskan

Snart är tiden som många av oss väntat på ett tag nu. Allsvenskan drar nämligen igång i början av april och vi går mot en av de mest intressanta säsongerna på länge. Många lag har rustat under vintern transferfönster och för första gången på några år känns det inte helt säkert att Malmö FF kommer ta hem guldet.

Även om Malmö självklart fortfarande är favoriter finns det andra lag som kommer kunna utmana. Först och främst känns det som det är två lag som kommer utmana, nämligen AIK och Östersund. AIK har satsat stort i detta fönster och även om de tappat spelare som Ofori, Blomberg och Nisse Johansson har man ändå ett på pappret bättre lag. Mycket namnkunniga spelare har kommit in och så länge Norling lyckas på laget på rätt bana från början känns det som Solnalaget kommer ha bra möjligheter att gå för guldet.

Östersund då. Ja, de har bevisligen visat på vilken nivå laget har i sig. Man har lyckats behålla merparten av de bästa spelarna från förra säsongen och om man bara ser till kvaliteten på laget just nu är frågan om de inte är den största utmanaren till Malmö. Det som talar emot Östersund är nog ändå sommarens transferfönster. Man lär få mycket svårt att behålla spelare som Sema och Ghoddos. Ett eventuellt tapp av dessa pjäser lär föranleda att laget tappar det mesta av sin spets, även om vi sett att man i enstaka matcher kan prestera bra även utan de främsta stjärnorna.

Odds och betting på Allsvenskan

Under 2018 kommer utbudet för odds och betting på Allsvenskan vara bättre än någonsin. Med tiotals spelbolag som erbjuder odds på Allsvenskan finns det många möjligheter för dig som spelare att hitta bra och roliga spel. En fördel med ett så pass stort utbud är självklart även att du kan leta och jämföra de olika spelbolagens erbjudanden i oddsväg för att hitta de främsta oddsen.

Redan nu kan man spela på intressanta vinnarspel. Kanske kan det vara intressant att lägga ett vinnarspel på exempelvis Östersund eller AIK?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *