Vi startade Nyaspelbolag.nu under 2017 med ett enkelt syfte – att sammanställa alla nya spelbolag och de främsta erbjudandena för bettingintresserade svenskar. Det finns idag många sidor som jämför olika spelbolag på nätet men vi ansåg att det fanns utrymme för en sida som enbart fokuserar på nya svenska spelbolag. Vi som driver sidan har själva varit intresserade av vadslagning på nätet i flera år och anser att vi har goda förutsättningar för att kunna bli en av de bästa jämförelsesidorna på nätet.

Vi vill poängtera och reservera oss för att de nya spelbolag vi listar på sidan ibland kan ändra sina erbjudanden innan vi hinner uppdatera det hos oss. Det är av vikt att du som spelare alltid hämtar din slutliga information från spelbolaget i frågas egna sida i syfte att säkerställa att du har korrekt info innan du tar ett beslut. Vi har dock självklart som ambition att alltid hålla vår sida uppdaterad i enlighet med spelbolagens erbjudanden.

Om du anser att något på sidan kan förbättras ser vi gärna att du tar kontakt med oss. Du finner våra kontaktuppgifter lite längre ner här på denna sida.

Ansvarsfullt spelande

Vi bakom sajten har flera års erfarenhet av spel och betting på nätet och vi är medvetna om att spelande kan leda till problem för vissa spelare. Vi vill poäntera att vi stödjer ansvarsfullt spelande och uppmanar ingen att spela för mer pengar än den har råd att förlora. Spel ska vara en underhållning, inte ett beroende. Om du känner att du spelar för mycket bör du omgående ta kontakt med en stödlinje. Det finns hjälp att få och det går att vara anonym. Det är aldrig för sent att stoppa ett beroende!

Kontakta oss

Om du har frågor är du mer än välkommen att kontakta oss. Detta gör du enklast genom att skicka iväg ett e-postmeddelande till info@nyaspelbolag.nu så återkommer vi så snart vi läst ditt mail.