Odds och betting under 2017

År 2017 går mot sitt slut och när det kommer till sport, odds och betting har mycket hänt. Vi går in i 2018  med tillförsikt och hoppas på att det nya året har minst lika mycket roligt att erbjuda som det gångna året. Här på Nyaspelbolag.nu har vi för avsikt att lansera sidan ”på riktigt” och således lägga i ytterligare en växel.

Odds bonus och betting 2018

2018 kommer troligtvis vara det sista året som den svenska marknaden inte är reglerad. Den uttalade tanken från regeringens sida är att regleringen ska vara gällande från och med 1 januari 2019 vilket således gör att 2018 är det sista året med nuvarande osäkerhet. Vad kommer detta då leda till? Under 2018 kommer allt vara som vanligt och det kommer sannolikt finnas lika många spelbolag att välja mellan, samtidigt som vi säkert kan se ett och annat nytt spelbolag lanseras.

Det är dock möjligt att vi även kommer se att några av de spelbolag som inte har för avsikt att söka en licens i det kommande spelsystemet kommer välja att släcka ner sitt oddserbjudande gentemot svenskar. Om så blir fallet är dock högst oklart.

Sport och spel 2018

Något som är helt säkert är att 2018 kommer bli det hittills största bettingåret i historien. Vi har stora evenemang som OS och VM i fotboll vilket i kombination med all annan årlig sport som ständigt växer gör att vi kommer ha ett grymt stort utbud. Vi kommer se större marknadsföringskampanjer från spelbolagen där de försöker locka till sig just dig som kund inför de stora evenemangen som kommer gå av stapeln under året.

Vi hoppas givetvis på ett riktigt roligt sportår såväl när det kommer till vanlig underhållning som spel och betting.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *