Ett nytt spelbolag – Optibet med odds bonus

By

Vi gillar nya spelbolag och nya oddsbonusar. Därför tycker vi det är kul att nu kunna skriva om ett relativt nytt spelbolag som de flesta antagligen inte känner igen – nämligen Optibet. Hos Optibet kan du få en bra start genom att använda deras insättningsbonus som är tillgänglig för alla nya kunder.

Rank
Bolag
Bonus
Minimum Deposit
Visit
1
100 % upp till 500 kr
20x bonus

Är Optibet ett helt nytt spelbolag? Svaret är nej. Det är ett väletablerat spelbolag som främst har sitt största fokus på spelarna i de baltiska länderna. Med anledning av det sistnämnda är det kanske många svenskar som missat detta spelbolag. Det är dock ett faktum att man även välkomnar spelare från Sverige som alltså kan få en insättningsbonus på 100 % upp till 50 euro.

Deras webbsida på datorn lämnar en del att önska, men spelar man via mobilen är upplevelsen desto bättre. Det är tydligt att det är utveckling av den mobila enheten man haft sitt huvudsakliga fokus enligt vår lekmannabedömning.

Information om Optibet

Som nämnt ovan är alltså Optibets kärnmarknad de baltiska länderna där man också har flertalet fysiska spelshoppar. Detta är nämligen ett krav för att kunna erbjuda online spel över huvud taget. Detta gör att man har en stark position på marknaden eftersom inträdesbarriären är ganska stor. Detta är reglerade marknader och det är även på sådana marknader företaget bakom Optibet, Nordic Leisure, har sitt huvudsakliga fokus.

Frågan är då hur det blir när den svenska marknaden blir reglerad från och med 2019? Vi har ännu inte kunna se att Nordic Leisure lämnat in någon ansökan om spellicens för Sverige men det finns uttryckliga ambitioner att göra det. Bolagets VD har officiellt gått ut med att man har för avsikt att söka en licens varför detta säkert kommer komma inom en relativt snar framtid. Om man gör det så man lyckas erbjuda spel redan från och med årsskiftet återstår dock att se.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News